Terrassen - De Aster

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Terrassen

Hoveniersbedrijf
Een terras in uw tuin  is een afgescheiden plek waar u kunt genieten van het eerste lentezonnetje, maar  ook lekker kunt eten of uit kunt rusten en genieten van uw tuin. Bij het kiezen  van de plaats om een terras aan te leggen denkt men al snel aan een plaats  direct achter of naast het huis. Toch kunnen er andere locaties in uw tuin meer  tegemoet komen aan de gebruikswensen die u aan het terras stelt. Misschien wilt  u wel lekker in de ochtendzon ontbijten of er juist ’s avonds, na uw werk, met  een wijntje tot rust komen. De afmeting van uw terras wordt bepaald door de  ruimte die ervoor beschikbaar is, maar ook door het gebruik ervan. Wilt u met  een gezin hier kunnen eten of wilt u een rustig plekje creëren waar u kunt lezen  of relaxen? Als er elementen in de tuin zijn die voor rust of een boeiend  schouwspel zorgen, zoals een vijver of een waterkant, dan is dit misschien een  ideale plaats om een terras te situeren. Wij geven u graag vrijblijvend advies  en hebben de kennis in huis om uw tuin en terras te ontwerpen zodat het aansluit  bij uw ideeën.

Om veel plezier te hebben van uw nieuwe terras is het van  belang dat het niet verzakt. De ondergrond moet dus goed zijn. Wij hebben de  vakkennis in huis om dit te doen. Het hangt af van de grondsoort en de keuze van  het bestratingsmateriaal. Bij de keuze van het bestratingsmateriaal dient men  rekening te houden met het gebruik, kleine steentjes kunnen bijvoorbeeld voor  wiebelend meubilair zorgen. Bij een terras of trap aan het water is het beter te  kiezen voor bestrating die niet glad wordt. Hierbij kunnen wij u adviseren en  verschillende mogelijkheden laten zien die aansluiten bij het gebruik en de  sfeer die u voor ogen heeft. De terrashoogte moet worden bepaald en het terras  moet zo gelegd zijn, dat u bij het eerste lentezonnetje met droge voeten op uw  terras kunt zitten. Wij hebben professionele apparatuur die dit uitmeet, zodat u  verzekerd bent van een vakkundig gelegd terras, waar u lang plezier van zult  hebben.
Heeft u wel eens gedacht aan  een overkapping? Het verlengt uw tuinseizoen aanzienlijk en zorgt ervoor dat u  ’s avonds langer buiten kunt zitten, eventueel met een terrasverwarmer. Wij  laten u graag de diverse mogelijkheden zien, van een eenvoudig prieel tot een  luxe buitenverblijf met een buitenkeuken of vaste barbecue.
 
Hoveniers en bouwbedrijf De Aster
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu