Ontwerp en aanleg - De Aster

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontwerp en aanleg

Hoveniersbedrijf

Een goed tuinontwerp is  een ontwerp waarin uw wensen en ideeën samengaan met onze vakkennis. De  leefstijl van u als opdrachtgever, het gebruik van de tuin als ruimte, de tijd  die u aan het onderhoud kunt en wilt besteden en niet te vergeten het budget,  zijn factoren die bij het ontwerp belangrijk zijn.

Tijdens het eerste,  geheel vrijblijvende gesprek, wordt besproken wat uw wensen zijn. Hierbij kunnen  wij u adviseren over alle aspecten die bij het ontwerp of onderhoud komen  kijken. Er wordt ook gekeken wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn. Door onze  ruime ervaring hebben wij ideëen waarmee we u van dienst kunnen zijn. Hierbij  wordt een ruwe schets gemaakt van de mogelijkheden. Indien u besluit om een  ontwerp te laten maken, worden de maten van de tuin genomen en de materialen  besproken die kunnen worden gebruikt. Wij werken met vaste leveranciers, zodat  wij u materialen tegen een scherpe prijs en van constante kwaliteit kunnen  leveren. Na dit gesprek gaan wij voor u aan het werk. Er worden verschillende  materialen en mogelijkheden onderzocht. Daarna wordt er een ontwerp en een  offerte gemaakt. Dit ontwerp en de offerte worden met u besproken. Hierbij  worden de materiaal mogelijkheden besproken en eventuele  aanpassingen.

Indien wij het ontwerp voor u mogen uitvoeren, wordt er in  overleg met u, een aanvangsdatum gekozen. De uitvoering gebeurt met vakkennis en  de grootste zorg! Bij oplevering wordt er gekeken of er nog verdere aan en/of  opmerkingen betreffende de aanleg zijn, waarna ook hier een oplossing voor wordt  gezocht. Hierna zijn voor ons de werkzaamheden klaar en begint voor u het  genieten van een tuin die naar uw wens is ingericht. Er is ook altijd nog de  mogelijkheid van een onderhoudscontract, zodat u het hele jaar kunt genieten  zonder de bijkomende onderhoudswerkzaamheden.

Bekijk voor ons werk en  ideeën onze tuinontwerpen op deze site.
 
Hoveniers en bouwbedrijf De Aster
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu